Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@03:22:15 GMT

ماه گرفتگی کامل ۲۰۱۹ در آسمان پدیدار شد

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۵۵۲۱۶

ماه گرفتگی کامل ۲۰۱۹ در آسمان پدیدار شد

به گزارش مهر به نقل از اسپسی، صبح امروز پدیده ماه گرفتگی کامل در آسمان آمریکای شمالی و جنوبی قابل مشاهده بود. این پدیده با رویدادهای ابرماه خونین همزمان شده بود.

به عبارت دیگر علاوه بر ماه گرفتگی فاصله ماه تا زمین به کمترین حد رسیده و پدیده ابرماه به وجود آمده است. از سوی دیگر اتمسفر زمین بر نور خورشیدی که از آن عبور می کند نیز تاثیر گذاشته و به نارنجی شدن آن منجر شده که این رویدادماه خونین نام دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماه گرفتگی شب گذشته(۲۰ ژانویه) در ساعت۱۰:۳۴  شب به وقت آمریکا (۳:۳۴ دقیقه صبح به وقت گرینویچ در ۲۱ ژانویه) آغاز شده است. همچنین ماه گرفتگی در ساعت ۴:۴۱ دقیقه به وقت گرینویچ کامل شده است.

ماه گرفتگی کامل کمی بیشتر از یک ساعت طول می کشد و ماه  در ساعت ۵:۴۳ دقیقه به وقت گرینویچ  دوباره روشن شده است.

 ساکنان آمریکای شمالی و جنوبی در بهترین مکان برای رصد این پدیده  قرار داشتند. البته ساکنان اروپا و غرب آفریقا نیز توانسته اند بخش هایی از این ماه گرفتگی را تماشا کنند.

 این آخرین ماه گرفتگی تا می سال ۲۰۲۱ میلادی است.

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۵۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری خیره‌کننده از فوران‌های خورشیدی

به گزارش همشهری آنلاین، فوران خورشیدی یک رویداد قوی و شدید است که از بازآرایی خطوط میدان مغناطیسی خورشید نشأت می‌گیرد و باعث آزاد شدن مقادیر زیادی انرژی در قالب تشعشعات و ذرات باردار می‌شود. این پدیده می‌تواند تأثیرات قابل‌توجهی بر زمین و فناوری‌های مرتبط با آن داشته باشد.

به‌عنوان مثال این فوران‌های می‌توانند، ماهواره‌ها را دچار آسیب‌دیدگی کرده یا نابود کنند و حتی باعث ایجاد اختلال در شبکه‌های ارتباطی زمینی شوند. البته فوران‌های خورشیدی شفق قطبی را نیز شکل می‌دهند که پدیده‌ای جذاب و تماشایی در نزدیکی قطب شمال است.

در ویدئوی زیر، فوران‌های خورشیدی را مشاهده فرمایید.

بیشتر بخوانید:

پیش‌بینی هوای ۳۰ روز آینده با هوش مصنوعی! کد خبر 849531 برچسب‌ها خورشید کره زمین نجوم - سیاره - ستاره اینترنت ماهواره فضا

دیگر خبرها

  • پیروزی منچسترسیتی مقابل لسترسیتی با گل دیدنی وینسنت کمپانی (لیگ برتر انگلیس - 6 می، 2019) / فیلم
  • پیش‌بینی وضع آب و هوای استان‌های کشور در ۲۴ ساعت آینده؛ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  • پیش‌بینی آب و هوای اصفهان در ۲۴ ساعت آینده؛ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  • تصاویری خیره‌کننده از فوران‌های خورشیدی
  • (ویدئو) ماجرای بارش شگفت‌انگیز ماهی از آسمان یاسوج چه بود؟
  • پیش‌بینی وضع آب و هوای استان‌های کشور در ۲۴ ساعت آینده؛ امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت
  • پیش‌بینی آب و هوای اصفهان در ۲۴ ساعت آینده؛ امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت
  • تصاویر بارش ماهی از آسمان یاسوج؟
  • بازگشایی محورهای مواصلاتی روستاهای بخش کن
  • پیش‌بینی آب و هوای اصفهان در ۲۴ ساعت آینده؛ امروز جمعه ۱۵ اردیبهشت